Wie helpt u

Jeroen Keizer is een ervaren onafhankelijk jurist en tevens eigenaar van Juridisch Adviesbureau Noord in Gasselte, gemeente Aa en Hunze. Jeroen is van mening dat een persoonlijke benadering middels één aanspreekpunt én de kwaliteit van werkzaamheden van essentieel belang zijn voor een goede dienstverlening.    

Jeroen kiest voor kleinschaligheid zodat u in ieder geval geen nummer bent, hij alle aandacht heeft voor u en kan optreden als uw persoonlijke jurist. Naast zijn eigen deskundigheid is er ruimte om binnen zijn eigen netwerk adviezen in te winnen en daarmee samen te werken om tot het best mogelijk resultaat voor u te komen. Jeroen kan u op weg helpen en/of voor een betaalbare prijs u ondersteuning bieden. Bovendien is Jeroen van mening dat het bureau makkelijk toegankelijk moet zijn voor iedereen dus ook voor de kleine beurs. Waarbij 'no cure no pay' tot de opties behoort.

Tot slot kan je deze ervaren jurist ook inhuren voor (tijdelijke) klussen. Jeroen is zeer gedreven, to the point en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Hij heeft veel ervaring met het projectmatig werken. 

Bel vrijblijvend: 0599 - 79 52 38 (kantoor) of 06 - 51436898 (mobiel) of stuur een e-mail: jpkeizer@juridischnoord.nl 
 
 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen