Wie is uw jurist bij Juridisch Adviesbureau Noord uit Gasselte? 

Jeroen Keizer is een ervaren onafhankelijk jurist en tevens eigenaar van Juridisch Adviesbureau Noord in Gasselte, gemeente Aa en Hunze. Jeroen is van mening dat een persoonlijke benadering middels één aanspreekpunt én de kwaliteit van werkzaamheden van essentieel belang zijn voor een goede betaalbare dienstverlening. Hij is zeer ervaren op het gebied van bestuursrecht, sociaal zekerheidsrecht en arbeidsrecht, dit door zijn werkzaamheden voor de overheid maar ook als raadslid bij een gemeente. Jeroen heeft meer dan 26 jaar gewerkt voor UWV, waarvan vele jaren als jurist, en heeft daardoor veel juridische kennis van de regelgevingen, zoals de Awb, NOW, WW, WIA, WAO, Ziektewet, Wazo, Wajong, faillissement-uitkeringen, toeslagen, voorzieningen, re-integratie en Handhaving. Ook in het begeleiden van werkgevers en werknemers bij bijvoorbeeld krimp en ontslag.  

Jeroen kiest voor kleinschaligheid zodat u in ieder geval geen nummer bent, alle aandacht heeft voor u en kan optreden na uw wensen. Naast zijn eigen deskundigheid is er ruimte om binnen zijn eigen netwerk adviezen in te winnen en daarmee samen te werken om tot het best mogelijk resultaat voor u te komen. Hij kan u op weg helpen en/of betaalbaar persoonlijk advies met ondersteuning bieden. Bovendien is Jeroen van mening dat het bureau makkelijk toegankelijk moet zijn voor iedereen dus ook voor de kleine beurs. Waarbij 'no cure no pay' tot de opties behoort.

Andere over Jeroen:
"Je hebt binnen drie jaar een HBO-rechtenstudie, naast een volledige baan, met succes afgerond. Bij het afronden van je studie heb ik je nauwelijks ondersteuning hoeven bieden. Dit zegt wat over je kennis en kunde, gedrevenheid, zelfstandigheid en het goed kunnen plannen" (Afstudeer) begeleidster, Hanzehogeschool)
“Je bent iemand die met iedereen wel door de deur kan. Je kunt je verplaatsen in verschillende belevingswerelden van mensen.” Regio manager Bezwaar en Beroep, UWV.
“Je bent Klantgericht: Je bent benieuwd naar wat verbeterd kan worden voor de klant. Je probeert hier een voortrekkersrol te pakken en daar verbeteringen op te halen.” Districtsmanager, UWV.
“Je bent altijd bereid, ondanks dat je het zelf druk hebt, desgevraagd of spontaan, extra zaken of vraagstukken op te pakken om te gaan oplossen.” Coach, UWV.
“Wanneer Jeroen een zaak oppakt wordt vanuit een breed spectrum een beoordeling gemaakt, die uiteindelijk zijn standpunt bepalen en die in de praktijk bewijzen ook daadwerkelijk hout te snijden.” Directeur Sociaal Domein.
“Je rechtvaardigheidsgevoel blijkt uit je sterk morele kompas”.  HRM-adviseur.

Linkedin van Jeroen Keizer

Bel vrijblijvend: 0599 - 79 52 38 (kantoor) of 06 - 51436898 (mobiel / Whats app) of stuur een e-mail: jpkeizer@juridischnoord.nl   


E-mailen
Bellen
LinkedIn