Wie is uw jurist bij Juridisch Adviesbureau Noord uit Gasselte?

Jeroen Keizer gaat altijd voor zijn cliënten door het bieden van praktische en betaalbare oplossingen voor hun juridische problemen. Hij is betrokken bij zijn cliënten en streeft naar een persoonlijke aanpak met een heldere communicatie. Hij is betrouwbaar en geeft eerlijk advies zodat zijn cliënten weten waar ze aan toe zijn.
Jeroen is een gepassioneerde en betrokken professional die graag de tijd neemt om naar uw wensen en behoeften te luisteren. Hij gelooft in een persoonlijk en op maat gemaakt advies, waarbij hij u stap voor stap begeleidt om tot het gewenste resultaat te komen. Jeroen heeft een uitgebreid netwerk van specialisten om zich heen verzameld, zodat hij altijd de beste oplossing kan bieden voor uw vraagstukken. Door zijn kleinschalige aanpak kan hij snel schakelen en flexibel inspelen op uw wensen. Jeroen houdt verder de kosten graag zo laag mogelijk, waardoor hij voor mensen met een kleinere portemonnee bereikbaar blijft. Jeroen staat voor persoonlijk deskundige en betaalbaar advies waarbij u als klant centraal staat.

Jeroen is ook beschikbaar voor het geven van juridisch advies bij beleidsvorming. Hij kan een belangrijke sparringpartner zijn voor bestuurders en ambtenaren op het gebied van wet- en regelgeving. Zijn kennis van het bestuursrecht kan hierbij goed van pas komen. Kortom, Jeroen Keizer is een betrouwbare en ervaren jurist die zich inzet voor zijn cliënten en voor een betaalbare en persoonlijke dienstverlening.   


Andere over Jeroen:
"Je hebt binnen drie jaar een HBO-rechtenstudie, naast een volledige baan, met succes afgerond. Bij het afronden van je studie heb ik je nauwelijks ondersteuning hoeven bieden. Dit zegt wat over je kennis en kunde, gedrevenheid, zelfstandigheid en het goed kunnen plannen" (Afstudeer) begeleidster, Hanzehogeschool)
“Je bent iemand die met iedereen wel door de deur kan. Je kunt je verplaatsen in verschillende belevingswerelden van mensen.” Regio manager Bezwaar en Beroep, UWV.
“Je bent Klantgericht: Je bent benieuwd naar wat verbeterd kan worden voor de klant. Je probeert hier een voortrekkersrol te pakken en daar verbeteringen op te halen.” Districtsmanager, UWV.
“Je bent altijd bereid, ondanks dat je het zelf druk hebt, desgevraagd of spontaan, extra zaken of vraagstukken op te pakken om te gaan oplossen.” Coach, UWV.
“Wanneer Jeroen een zaak oppakt wor
dt vanuit een breed spectrum een beoordeling gemaakt, die uiteindelijk zijn standpunt bepalen en die in de praktijk bewijzen ook daadwerkelijk hout te snijden.” Directeur Sociaal Domein.
“Je rechtvaardigheidsgevoel blijkt uit je sterk morele kompas”.  HRM-adviseur.

Linkedin van Jeroen Keizer

Bel vrijblijvend: 0599 - 79 52 38 (kantoor) of 06 - 51436898 (mobiel / Whats app) of stuur een e-mail: jpkeizer@juridischnoord.nl   


E-mailen
Bellen
LinkedIn